Cennetten bir köşe yapmışlar, adını Adrasan koymuşlar

Tabiat Ana’nın hiçbir masraftan kaçınmayıp insanlara karşılıksız sunduğu bir yer Adrasan. “Cennet’i hayal edin!” deseler emin olun bundan fazlası olamazdı, hatta bu kadarı bile aklınıza gelmezdi. İşte öyle bir yer Adrasan!

Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan; arkasına Bey Dağları’nın yeşilliğini almış, önüne de Akdeniz’in engin mavisini sermiş. İsterseniz geniş, uzun ve tertemiz plajında güneşlenin, isterseniz masmavi sularda denizin tadını çıkarın, isterseniz de antik kentlerde gezin. Asırlık ağaçların arasında yürüyüşler yapın, bisikletle çevreyi keşif turlarına çıkın. Çınarların gölgesinde güzel bir Türk kahvesi molası verin, elinizde fotoğraf makineniz unutulmaz kareler yakalayın, paraşütle atlayın ve küçük bir adrenalin molası vermiş olun. Yok, o da olmazsa atlayın bir tekneye civardaki koyları keşfe çıkın ve ılık rüzgâr bırakın saçlarınızı savursun!

Adrasan’da konaklarken de doğanın kucağı bırakmıyor sizi. Adrasan butik otelleri doğayla iç içe ve muhteşem bahçe peyzajları var. Geniş araziler üzerine kurulmuş tesisler ve ağaçların da farklı bitki türlerinin de her çeşidini görmeniz mümkün. Kalabalığın “k”si yok orada. Huzur, deniz, güneş ve tatil her anlamda yanınızda olacak. Sonuna kadar keyfini çıkarın, tüm stresinizden arının, kısaca şöyle bir “baca temizliği” yapın.