Alaçatı'nın En İyi 15 Butik ve Küçük Oteli

Tatil denince akla ilk gelen yerlerden biri tartışmasız Alaçatı. Özellikle son yıllarda popüler turizmin merkezlerinden biri olan Alaçatı, denizi ve dillere destan rüzgârının yanı sıra pek çok farklı özellikleri ile de ön planda aslında.

Dar sokaklarındaki Bodrum’u andıran mimarisi ile evleri oldukça samimi ve şirin bir kere. Akşamüstü, sokaklarında gezerken kendinizi sanki yıllardır orada yaşıyormuşsunuz gibi hissettiriyor size. Mavi beyaz badanalı evlerin her birinin penceresinden renkli çiçekler ve begonviller sarkıyor. Küçük dükkânlarının önündeki esnafla selamlaşırken dostmuşsunuz havası yayılıyor. Herkes tanıdık sanki Alaçatı’da.

Denizi ve doğası zaten anlatmakla olacak gibi değil. Plajlarının güzelliği ve temizliği, her daim esen ılık rüzgârı sizi tatil boyunca bırakmıyor. Akşamları merkezdeki restoranlarda balıkların ve çeşit çeşit Ege mezesinin tadına bakarken mutluluk kaplıyor her yanınızı. Eğer biraz farklı aktiviteler isterseniz zamanını takip edip Alaçatı’nın meşhur otlarıyla enfes yemeklerin yapıldığı Alaçatı Ot Festivali’ne ya da çocukluğunuzun en güzel anılarını canlandıracak Alaçatı Uçurtma Festivali’ne de katılabilirsiniz. İşte bu da Alaçatı’nın diğer sıcak yüzü!

Biz de siz bu kadar güzel şeylerden mahrum kalmayın, bu yaz rotanızı Alaçatı’ya çevirin diye sitemizde, konuklar tarafından en beğenilen Alaçatı’nın en güzel 15 butik otelini seçtik!

İşte Alaçatı Otelleri;

Kurabiye Otel - Alaçatı Kapari Otel - Antmare Hotel - Taş Otel - BeyEvi Hotel - Viento Hotel - Ev Bharat Otel  - Sultan Konak Hotel - Casa Bella Hotel - Gubiba Hotel - Sedirli Ev - Alura Otel - Mercan Köşk Otel - Deniz Kabuğu Otel - Triangulo Hotel